Zuglói művészeti galéria

gallery/facebook

Keress minket:

Zugló ilka galéria

Művészeti érték

 

Kiállítótermünkben a legkiválóbb kortárs művészek alkotásait igyekszünk bemutatni közönségünk részére. Időszakosan helyet biztosítunk az érdemes fiatalabb generáció művészei részére. A kiállított festmények és műalkotások elsősorban a tágabb értelemben vett magyar kultúrából és hagyományból merítenek.

 

 

Műalkotások

 

Megtalálhatóak különféle technikával készült festmények és grafikák. Teret adunk kisplasztikáknak és szobroknak, továbbá alternatív művészeti alkotásoknak.

 

Események

 

Galériánkban, autentikus és inspiráló légkörben, rendszeresen szervezünk művészek felkérésével foglalkozásokat különféle témakörökben.

Szívesen veszünk ötleteket is, amennyiben partnerként szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, keress minket elérhetőségeinken.

Művészeti foglalkozásokat a teljesség igénye nélkül az alábbi témakörökben tartunk:

 - festés különféle technikákkal, pl. akril festészet egy adott témakörben, vagy selyemfestés valódi selyemanyagon

 - kézműves technikák népszerűsítése, mely által többen közelebb kerülhetünk a művészet szépségéhez

gallery/museum

Hitvallás

 

Hisszük, hogy a művészet egyetemleges és oly örök érték, mint mi emberek vagyunk. Olyan alkotók műveit értékeljük és állítjuk ki, melyek nem csak az eladás pillanatában értékesek, hanem hosszú távon nyújtanak értékállóságot tulajdonosának és egyúttal örömöt azoknak, akik nap mint nap "szembesülnek" a műalkotással lakásukban, irodájukban.

 

 

 

Legfrissebb hírek

 

Galériánk 2017-ben nyitott meg Zuglóban ahol szívesen látjuk érdeklődő műkedvelőket. Látogatáshoz előzetesen keressen a megadott elérhetőségeke minket, hogy biztosíthassuk a nyugodt és kellemes  galéria megtekintést. Rendezvények és események miatt nem tudjuk mindig fogadni.

gallery/exhibition